Vacature: Allround dakdekker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Harlingen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102773

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een allround dakdekker voor een dakdekkersbedrijf in de regio Harlingen.
Als dakdekker bestaan jouw werkzaamheden uit het strippen van oude daklagen, aanbrengen van verschillende soorten nieuwe dakbedekking en/of het repareren van defecten in de dakbedekking. De werkzaamheden kunnen zowel op platte als hellende daken voorkomen. Er wordt gewerkt met bitumen en kunststof dakbedekking.

Onze opdrachtgever is een allround dakbedekkingsbedrijf dat richt zich op zowel nieuwbouw als renovatie voor de zowel de zakelijke als particuliere markt. Als dakdekker kom je te werken bij een betrouwbaar kwaliteitsbedrijf dat hoofdzakelijk actief is in de provincies Fryslân, Noord Holland, Groningen en Drenthe, inclusief de daarbij behorende Waddeneilanden.

Wij bieden je een fulltime baan voor langere tijd, een goede werksfeer en salaris conform cao bitumineus en kunststof dakbedekking.

Functie-eisen

> aantoonbare werkervaring als dakdekker
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid om deze te behalen
> je hebt geen hoogtevrees
> je bent fulltime beschikbaar
> je bent fysiek sterk
> je weet van aanpakken en ziet het werk liggen.

Ben jij de allround dakdekker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via