Vacature: Werkvoorbereider / projectleider installatietechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 102974

Over de functie

Op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke functie als werkvoorbereider/projectleider? Lees dan snel verder over deze vacature bij een specialist in de installatietechniek in de omgeving van Stadskanaal.

Wat ga je doen?
Je hebt leiding over projecten en draagt hier ook zorg voor. Hierbij draag je de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden, opzetten en uitwerken van projecten. Je werkt zelfstandig aan tekeningen, binnen alle voorkomende (werktuigbouwkundige) installaties. Je bent in staat om samen met collega’s installaties te ontwerpen en te berekenen.

Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn, waarbij het doel ook een vast dienstverband is.

Waar ga je werken?
Binnen het bedrijf heerst een informele, prettig sfeer en zijn er korte lijnen. Totaal werk je met ongeveer dertig collega’s. Ook is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels trainingen en opleidingen.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van minimaal een mbo 4 diploma bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of installatietechniek
> je bent in het bezit van een VCA-VOL certificaat
> je hebt ervaring met (een van) de volgende programma’s: AutoCAD, Stabicad en Syntess
> zowel mondeling als schriftelijk ben je goed in de Nederlandse taal

Solliciteren?
Wij zien graag jouw cv en motivatiebrief tegemoet. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie op via het telefoonnummer 050 206 00 92.

Op zoek naar een andere functie binnen de techniek? Abiant is doorlopend op zoek naar technisch talent! Dus neem vooral een kijkje op https://www.abiant.nl/119621/techniek.html

Deel deze vacature via