Vacature: Bedrijfsleider varkenshouderij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103069

Over de functie

Heb jij affiniteit met de varkenshouderij? Staat het welzijn van dieren bij jou hoog in het vaandel? Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een passie voor varkens die graag willen werken binnen de varkenshouderij. Op dit moment zijn we op zoek naar een bedrijfsleider in de regio Noordoost-Groningen. Zie jij deze functie als jouw toekomstige baan? Dan komen we graag met jou in contact.

Functieprofiel
Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je runt zelfstandig het bedrijf. Jouw doel is dan ook om ervoor te zorgen dat het bedrijf optimale resultaten behaalt. De goede gezondheid van de varkens moet je belangrijkste drijfveer zijn. Je werkt binnen teamverband, waardoor goede communicatie noodzakelijk is. Als bedrijfsleider beschik je daarnaast ook over leidinggevende capaciteiten. Tot slot hou je rekening met de geldende wet- en regelgeving. Je bent flexibel inzetbaar en daardoor bereid om weekenddiensten te draaien.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo+/hbo opleiding richting Dier- en veehouderij
> je hebt ervaring met het werken op een varkenshouderij
> je bent zelfstandig, resultaatgericht, toekomstgericht en initiatiefrijk

Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring wordt een goed salaris vastgesteld.

Ben jij de bedrijfsleider varkenshouderij waar wij naar zoeken? Solliciteer dan nu! Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via