Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Vakantiewerk evenementenservice

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 103595

Over de functie

Vind jij het leuk om mee te helpen bij het klaarzetten en afbreken van allerlei evenementenmaterialen voor vele verschillende evenementen? Dan is dit vakantiewerk als evenementenservice medewerker misschien wel helemaal jouw ding!

Voor een evenementenservice bedrijf dat nauw samenwerkt met onder andere Heineken, Amstel en Brand ga je samen met een (of meer) collega’s ervoor zorgen dat verschillende evenementen worden voorzien van materialen, feesttenten en tapinstallaties. Je bent bijrijder in een van de vrachtauto’s dit vol zit met spullen. Aangekomen op de bestemming steek jij je handen uit de mouwen, en help je mee met opbouwen en allerlei hand- en spandiensten. Wanneer het festival afgelopen is, zorg je er ook weer voor dat alles weer schoongemaakt en opgehaald wordt.

Het aantal uren dat je gaat werken is in overleg, dit hangt af van het aantal festivals en evenementen dat voorzien wordt door dit evenementenservice bedrijf (soms parttime, soms fulltime). Je kan hier per direct beginnen en de hele zomer aan de slag en misschien wel langer.

Functie-eisen

> je bent gedurende de hele zomervakantie ruim inzetbaar
> je bent een aanpakker en bereid om je handen uit de mouwen te steken

Ben jij de evenementenservice medewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via