Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Office manager

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 103130

Over de functie

Ben jij de persoon die het administratieve reilen en zeilen van de organisatie op orde weet te krijgen en te houden? Heb jij daarnaast gevoel voor verantwoordelijkheid en ben je betrouwbaar? Dan is de functie office manager in Groningen wellicht de perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de directeur. Binnen de taakomschrijving valt een breed scala aan werkzaamheden, zoals: office management, het behandelen van het volledige offerte traject, administratie en CRM beheer. Door de dynamiek van de organisatie wisselt het takenpakket voortdurend.

Functie-eisen

Wie zoeken we?
Je bent een zelfstandige office manager. Je bent een ware professional en ambassadeur voor het bedrijf. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staat. Daarnaast ben je accuraat, vriendelijk en assertief. Het is belangrijk dat je flexibel inspeelt op veranderingen binnen het bedrijf en je vindt het een uitdaging om ook in drukke tijden het overzicht niet te verliezen en het werk goed af te ronden.

Daarnaast beschik je over:
> een hbo-diploma
> vijf jaar relevante werkervaring als office manager
> ervaring op financieel administratief vlak
> een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
> kennis van MS-Office tools (Word, Excel, PowerPoint en Outlook)
> goede communicatieve en sociale vaardigheden en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken
> ervaring met contractafhandeling

Werken bij deze organisatie betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up-to-date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

Wat bieden zij nog meer:
> een functie voor 32 of 40 uur voor de langere termijn, waarbij de kans op een vaste aanstelling op termijn tot de mogelijkheden behoort
> werken in een jonge, snelgroeiende en dynamische onderneming
> een prettige werksfeer met leuke collega’s
> uitstekende arbeidsvoorwaarden
> regelmatig sociale uitjes zoals gezellige borrels

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan gelijk online! Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Abiant Werving en selectie via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via