Vacature: Magazijnmedewerker Nijwa Groep

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Veenoord
  • Vacaturenummer 103687

Over de functie

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke functie en is het nauwkeurig bevoorraden van het magazijn aan jou wel besteed? Dan is de Nijwa Groep opzoek naar jou!

Nijwa Groep is de truck- en bedrijfsautodealer voor Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens en bedrijfswagens bieden we een compleet pakket aan after-salesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen, cursussen (Code 95), wagenparkbeheer en verhuur.

Voor de vestiging in Veenoord zoeken we een magazijnmedewerker voor 24 uren per week. Je kunt kiezen de uren te verdelen over 5 ochtenden of 3 dagen. Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, controle, uitgifte en administratieve verwerking van de materialen. Uiteraard zorg je ervoor dat de materialen met behulp van een heftruck of andere hulpmiddelen op de juiste plek in het magazijn komen te staan.

Functie-eisen

> iemand die op korte termijn beschikbaar is
> iemand die weet van aanpakken

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abiant Beilen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via