Vacature: Procesoperator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 103717

Over de functie

Wil jij graag in een fabriek meewerken aan een echt ambachtsproduct? Op zoek naar een baan voor lange tijd en ben je bereid om in twee ploegen aan de slag te gaan? Dan is deze vacature als procesoperator wellicht de perfecte volgende baan!

Als procesoperator verwerk je graan tot meel. Dit is een geautomatiseerd proces en wordt gedaan in de fabriek. Je werkt met een bedieningspaneel, om zo tarwe te malen en vervolgens te mensen met de juiste hulpstoffen. Zo maak je het meel of bloem op de juiste wijze. Je wordt intern opgeleid, om zo alle kneepjes van het vak te leren. Hoe meer ervaring je in deze werkzaamheden op doet, hoe meer inzicht je krijgt in het proces. Uiteindelijk begrijp je dan hoe het proces werkt en kun je uiteindelijk zelfstandig aan de slag. Verder verricht je schoonmaakwerkzaamheden, controleer je of de silo’s voldoende tarwe van elk soort bevatten en controleer je het meel en de bloem zo nu en dan.

Functie-eisen

> je hebt een mbo werk- en denkniveau
> je staat stevig in je schoenen

Wil jij werken als procesoperator? Stuur dan je cv met motivatie! Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met Abiant Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl

Deel deze pagina via