Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Operator vacatures

Houd jij de controle over de machine en ga jij altijd voor een superieur eindproduct? Word operator!

Jij bent technisch onderlegd en hebt bij voorkeur al een technische opleiding afgrond. Ben je op zoek naar afwisselend werk in 2-, 3-, of 5-ploegen en wil je goed verdienen? Dan kan je bij ons aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. Dankzij jouw geduld en scherpe blik lever je een actieve bijdrage aan het productieproces. Want iedere keer een perfect eindproduct opleveren is mooi werk. Ga direct aan de slag als operator!

Operator vacatures

Aan het werk via Abiant 

Werken bij Abiant betekent een uitdagende baan bij één van onze top opdrachtgevers in Noord-Nederland. Abiant is een werkgever met een echte hands-on mentaliteit. Dat zit in ons DNA. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets staan wij voor betrokken, oprecht en daadkrachtig.

Een jaarcontract! 

Ja, je leest het goed. Als je bij ons na goed bevallen als operator aan de slag gaat, dan bieden wij je een jaarcontract aan. We vertrouwen erop dat jij je werk goed doet.

Aan de slag

Kom bij ons werken als operator. Want jij hebt de kennis, ervaring en passie die wij zoeken. Daarom bieden we je naast goede voorwaarden ook een jaarcontract. Want wij vertrouwen erop dat jij je werk goed doet.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten