Vacature: Aanbouwer

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Groningen zijn we op zoek naar een aanbouwer. Heb jij ervaring als aanbouwer/samensteller en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

In de functie als aanbouwer ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van bruggen en skids vanaf tekening. Je werkt voornamelijk met stalen balken en stalen platen.

Het betreft een fulltime functie en het salaris is afhankelijk van onder andere je ervaring (cao metaal en techniek). Verder zijn er mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen met uitzicht op doorgroeimogelijkheden en een vaste aanstelling.

Het bedrijf betreft een allround staalbouwbedrijf. Zij leveren in de marktsegmenten bouw, infra, industrie en onderhoud. De voorkeur gaat uit naar die situaties waar hun kennis en kunde optimaal benut worden. Ze zijn niet de grootste in onze branche. Juist daardoor zijn ze flexibel om snel te kunnen inspelen op de specifieke behoefte van onze opdrachtgevers. Ze hebben in het bedrijf een schat aan ervaring en vaardigheden.

Functie-eisen

> je hebt een functie gerelateerde opleiding gedaan in de techniek
> je beschikt over relevante werkervaring
> je beschikt over technisch inzicht

Spreekt jou de vacature aanbouwer aan? Solliciteer dan gelijk! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Abiant Techniek op telefoonnummer 050-2060200 of stuur je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via