Vacature: Loodsmedewerker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Je hebt ervaring met het werken in een loods en bent in het bezit van een heftruckcertificaat. Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Groningen en zo snel mogelijk beschikbaar? Dan is deze vacature als loodsmedewerker net wat voor jou!

Voor een bedrijf in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren loodsmedewerker. Je komt te werken voor een organisatie die veiligheid en doorstroming in het verkeer verzorgt door middel van producten zoals wegafzettingen, bewegwijzering etc.

In deze functie houd je je voornamelijk bezig met het schoonmaken en bestickeren van verkeersborden. Deze werkzaamheden vinden plaats in de loods op locatie van de opdrachtgever. Hier komen heftruckwerkzaamheden bij kijken dus je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en aantoonbare werkervaring.

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en volgens de Technische groothandel-cao.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je kunt fysiek zwaar werk verrichten

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of solliciteer direct via de website.

Deel deze vacature via