Vacature: Snackbarmedewerker

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Earnewâld
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een echte horecatopper en ben je het komende zomerseizoen flexibel inzetbaar? Dan is onze opdrachtgever, gevestigd in Eernewoude, op zoek naar jou!

Vaak hollen, soms stilstaan, het werk van een Snackbarmedewerker is geen dag het zelfde. Zo heb je het ene moment contact met gasten als je de bestellingen opneemt. Het volgende moment bereid je de perfecte hamburger en vul je de frituur met verse friet. Tussendoor zorg je ervoor dat de snackbar netjes en schoon blijft. In het voorjaar ben je op vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar om te werken. Bij mooi weer kun je ook op woensdag en donderdag ingezet worden. Wanneer het volop zomer is staan de deuren 6 á 7 dagen per week open, dus kom maar op! Qua inzetbaarheid wordt er dus enige flexibiliteit gevraagd, maar dat is voor jou geen enkel probleem.

Omdat jij hét contactpunt bent voor de klanten is het belangrijk dat je gastgericht te werk gaat. “De klant is koning” is voor jou een welbekende term die je in de praktijk graag toepast. Je hebt voor deze functie geen 9 tot 5 mentaliteit en je houdt het hoofd koel op de drukke momenten. Deze functie is zowel voor parttime als fulltime beschikbaar.

Functie-eisen

> je bent klantvriendelijk
> je bent stressbestendig
> je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit

Ben jij de snackbarmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via