Vacature: Interieurverzorger

  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Zoutkamp
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 103538

Over de functie

Vind jij het belangrijk dat vakantiegangers een schoon onderkomen hebben en zie jij waar het vuil zich bevind? Vind je het leuk om schoon te maken en zou je dit graag willen doen op een camping? Dan is de functie interieurverzorger misschien wel iets voor jou!

Voor een camping in de buurt van Zoutkamp zijn we opzoek naar iemand die op doordeweekse dagen een aantal chalets die op de camping staan schoon wil maken. Je bent per chalet ongeveer een uur bezig met schoonmaken. Jij gaat aan de slag wanneer de gasten uitchecken. Als interieurvezorger vragen we je daarom van maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 uur en 15:00 uur beschikbaar te zijn. In totaal werk je gemiddeld tussen de 4 en 8 uren per week. Je werkt in eerste instantie tot en met december 2019. Het schoonmaak werk is ieder seizoen terugkerend werk.

Je hebt goede arbeidsvoorwaarden conform cao ABU.

Functie-eisen

> je komt uit de directe omgeving van Zoutkamp
> het zou mooi zijn als je ervaring hebt in de interieurverzorging

Ben jij de interieurverzorger die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via