Vacature: Tekenaar / werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 16,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Onze opdrachtgever, die gespecialiseerd is in afsluitboomkasten, is op zoek naar een tekenaar/werkvoorbereider. Is het accuraat voorbereiden van werkzaamheden aan jou besteed en kun je daarbij terugvallen op je technische kennis en administratieve organisatietalent? Dan is deze functie net wat voor jou!

In de functie van tekenaar/ werkvoorbereider houd je je bezig met tekenen van afsluitboominstallaties met Inventor, bestellen van materialen, plannen van werkzaamheden en transport. Ook verwerk je revisies van bestaande producten.

De opdrachtgever waarvoor je komt te werken werkt vanuit Groningen is specialist op het gebied van afsluitboomkasten. Deze worden zelf ontwikkeld en geproduceerd voor klanten over de hele wereld.

Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. De tekenaar/werkvoorbereider die wij zoeken beschikt over een ruime kennis van Excel en is communicatief vaardig. Daarnaast heb je bij voorkeur kennis van het tekenen met Inventor.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde opleiding mbo 4 opleiding richting techniek
> je beschikt over aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider
> je beschikt over ervaring in het maken van calculaties

Ben jij de werkvoorbereider/calculator die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via