Vacature: Loonwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Kollum
  • Salaris Tussen €11,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104443

Over de functie

Heb je ervaring met loonwerkzaamheden en ga je graag met grote machines op pad? Heb jij geen 9-tot-5-mentaliteit maar kun jij je flexibel opstellen? Wellicht kunnen wij dan wat voor elkaar betekenen. Per direct zoeken wij in de regio van Veenwouden namelijk een loonwerker die fulltime aan de slag wil.

Jouw activiteiten als loonwerker zijn bij dit bedrijf zeer gevarieerd. Zo bestaan je werkzaamheden onder andere uit mest rijden, inkuilen, harken, balen persen/wikkelen en het oogsten van verschillende gewassen. Ook in de wintermaanden is er bij dit bedrijf voldoende werk te doen. In deze periode ben je bijvoorbeeld bezig met het uitvoeren van onderhoud aan de machines. Het wordt daarom op prijs gesteld wanneer je beschikt over enige technische kennis.

Je kan fulltime aan de slag voor langere tijd. Het loon hangt af van jouw leeftijd en ervaring maar zal tussen €11,- en €14,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B en T
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je hebt ervaring als loonwerker

Wil jij eigenlijk vandaag nog aan de slag als loonwerker? Verstuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via