Vacature: Allround medewerker melkveebedrijf

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zijn koeien jouw passie en besteed jij je tijd het liefst op de boerderij? Heb jij ervaring met werken op een melkveebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een melkveehouder in de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een parttime allround medewerker. Ben jij nieuwsgierig en wil je meer weten? Lees dan snel verder wat je als allround medewerker allemaal gaat doen.

Je gaat aan de slag bij een melkveebedrijf met 120 melkkoeien en 70 hectare grond. Je hoeft niet voor dag en dauw op om de koeien te melken, hier zijn twee melkrobots voor aangekocht. Uiteraard blijven er nog genoeg werkzaamheden over. Denk maar aan het boxen schoonmaken, voeren van de koeien, werkzaamheden op de trekker, uitvoeren van controles op gebied van diergezondheid en controleren of alle koeien netjes op tijd worden gemolken.

De allround medewerker die wij voor dit melkveebedrijf zoeken, weet hoe er met vee omgegaan moet worden. Bij voorkeur heb je ook ervaring met werkzaamheden op de trekker, zodat je ook kan helpen met maaien, schudden, harken en mest rijden. Heb jij al eens gewerkt op een melkveebedrijf met melkrobots? Dat zou helemaal mooi meegenomen zijn.

Het betreft een parttime functie voor langere tijd voor 8 tot 20 uren in de week. De dagen en werktijden worden naderhand met jou afgestemd. Het salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw leeftijd en ervaring volgens de cao productiegerichte dierhouderij. Dit zal tussen €10,- en €15,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

• mbo opleiding veehouderij
• ervaring als medewerker melkveehouderij
• rijbewijs T en ervaring met melkrobot is een pre

Spreekt deze vacature voor allround medewerker jou aan en wil je aan de slag op dit melkveebedrijf? Solliciteer dan gelijk! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via