Vacature: Medewerker meubelstoffering

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Je hebt oog voor detail en haalt er voldoening uit om zeer nauwkeurig te werken. Daarnaast is het voor jou geen probleem om tijdens je werk veel te staan en te tillen. Beschik jij over deze eigenschappen? Dan past deze vacature van medewerker meubelstoffering misschien wel bij jou. Lees hier wat de vacature inhoudt en ga volgende week al aan de slag!

Je gaat werken bij een bedrijf dat zich richt op het stofferen van meubels. Ze zijn gevestigd in de buurt van Leek en stofferen bijvoorbeeld wanden, zitbanken, stoelen en scheidingspanelen. Als medewerker stoffering ga je meedraaien in het productieproces. Op een werkdag krijg je verschillende meubels in handen en bekleed je deze met de juiste stoffen en materialen. Het gaat veelal om grote banken, wandplaten en tafels dus je moet fysiek in staat zijn om zwaar te tillen. Uiteindelijk zorg je ervoor dat de stoffen goed worden vastgeniet en ieder meubel netjes wordt afgewerkt. Hierbij ga je precies te werk. Binnen het team werk je nauw met je collega’s samen. Omdat zij over vele jaren ervaring beschikken kunnen ze jou de fijne kneepjes van het vak aanleren.

We bieden jou met deze vacature van medewerker meubelstoffering een baan waarin je langere tijd fulltime aan het werk kunt. Jouw werktijden zijn ongeveer van 07:30 tot 16:00 uur op doordeweekse dagen. Een prima leerplek dus met zekerheid van werkuren! Wanneer jij je werk goed doet en het van beide kanten goed bevalt kun je ook nog eens een vast contract bij het bedrijf verdienen. Het bruto uurloon voor deze functie ligt tussen de €10,- en €11,-.

Functie-eisen

• je bent in staat om te staan en tillen

Ga jij binnenkort aan de slag als medewerker meubelstoffering? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via