Vacature: Productspecialist landbouwtechniek

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met landbouwtechniek? Heb je ook verstand van technische onderdelen voor trekkers en werktuigen? Ja? Dat is goed om te horen! Kun jij jouw technische kennis ook overbrengen op anderen? Dan is deze vacature voor productspecialist op gebied van landbouwtechniek net wat voor jou! Meer weten? Lees snel verder.

Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgever in Drachten. Deze heeft een webwinkel voor allerlei machineonderdelen en toebehoren voor de agrarische sector. Boeren en tuinders bestellen hier rechtstreeks vanuit de fabriek de onderdelen voor hun machine.

Als productspecialist ondersteun jij de bezoekers van de website in hun zoektocht naar het juiste product. Met jouw kennis van de producten, verbeter je de productinformatie op de website. Je voorziet ieder product van de juiste omschrijving, toepassing en specificaties. Op deze manier begeleid jij de klanten naar het product die voldoet aan de verwachtingen en wensen.

In deze functie werk je samen met drie andere commerciële medewerkers. Met jouw technische kennis en hun commerciële kennis en verstand op gebied van de webshop vormen jullie een sterk team om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Naast het adviseren van klanten houd jij je bezig met het afhandelen van telefonische bestellingen en het bestellen van de onderdelen bij de desbetreffende fabriek in Duitsland en Italië. Je benadert klanten over hun bestelling en denkt mee over aanbiedingen. Een commerciële instelling en goede beheersing van (diverse) buitenlandse talen komt hierbij zeker van pas.

Voor deze functie dien je aantoonbare werkervaring te hebben op gebied van landbouwtechniek. Dit kan bijvoorbeeld als monteur van landbouwmachines zijn of als magazijnmedewerker bij een mechanisatiebedrijf.

Functie-eisen

• kennis van technische onderdelen in landbouwtechniek
• aantoonbare werkervaring in de mechanisatiewereld
• een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre)

Ben jij de productspecialist die wij zoeken? Wij komen graag met jou in contact. Stuur vandaag nog jouw sollicitatie met cv naar ons op. Voor meer informatie kun je terecht bij onze vestiging in Surhuisterveen. Telefoon: 050 206 0092/ mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via