Vacature: Medewerker technische dienst

  • Salaris Tussen € 11,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt affiniteit met techniek, je vindt het geen probleem om in teamverband te werken en je neemt graag het initiatief. Daarnaast ben je op zoek naar een baan die geen dag hetzelfde is. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie als medewerker technische dienst net wat voor jou!

Vanwege uitbreiding van het team zijn we voor een productiebedrijf in de regio Leek op zoek naar een medewerker technische dienst. Je bent mede verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van het machinepark van het bedrijf. Als monteur doe je bij dit bedrijf werkelijk alles op gebied van reparaties en andere technische handelingen. Van het repareren van deuren tot het monteren en aansluiten van motoren. En van het aansluiten van nieuwe noodverlichting tot het inrichten van schakelkasten. Van te voren weet je nooit hoe jouw dag eruit gaat zien, maar geen klus is voor jou onmogelijk!

Er wordt niet van jou verwacht dat je alles al weet, dus je krijgt als technisch medewerker de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het zou mooi zijn wanneer je al kunt lassen, maar mocht dit niet het geval zijn dan kan dit al werkend geleerd worden. Wel wordt van je verwacht dat je met jouw algehele kennis en inzicht op het gebied van sleutelen en monteren probleemoplossend kunt denken.

Wij bieden je een aantrekkelijke, veelzijdige functie in een leuk en gemotiveerd team. Het productiebedrijf verwerkt kipproducten maar hier krijg je in jouw werkplaats weinig van mee. Jouw salaris ligt tussen de €11,20 en €17,- bruto per uur op basis van de Pluimvee verwerkende industrie-cao. Als medewerker technische dienst ben je fulltime en voor langere tijd aan de slag. Je draait mee in de ploegendienst en je bent bereid af en toe op een zaterdagochtend te werken. Je werktijden zijn week 1 van 06.00 – 14.45 uur, week 2 van 12.30 – 21.30 uur en daarna 2 weken van 07.30 – 16.30 uur.

Functie-eisen

• je hebt een technische mbo-opleiding gevolgd
• je bent flexibel inzetbaar en bereid om af en toe een zaterdag te werken
• je bent bereid intern te leren

Ben jij de medewerker technische dienst die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via