Vacature: Melker regio Kollum

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Standplaats Kollum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over ervaring in de veehouderij en lijkt het jou prachtig om ’s weekends op een groot melkveebedrijf aan de slag te gaan? Voor een melkveehouder uit de buurt van Kollum zoeken wij een gemotiveerde weekendmelker.

Jij gaat als weekendmelker aan de slag op een modern en groot melkveebedrijf met circa 600 melkkoeien. Samen met een team van collega's ben je begin- en eindverantwoordelijk voor een verscheidenheid aan werkzaamheden op het bedrijf. Op de eerste plaats verzorg je de melkbeurten in een 40-stands carrousel. Verder ben je bezig met het schoonmaken en strooien van boxen, het opdrijven van de koeien en het schoonmaken van de carrousel en wachtruimte zodat de volgende melkbeurt weer schoon opgestart kan worden.

De voorgenoemde werkzaamheden verricht je één keer per twee weken op de zaterdag en zondag. Hierbij neem jij de ochtenddienst (vanaf 02:30 of 04:15 uur) of de middagdienst (vanaf 13:45 of 15:30 uur) voor jouw rekening. Eens per maand wordt met elkaar het rooster vastgesteld, dus je weet van tevoren waar je aan toe bent.

Je gaat in de eerste instantie ongeveer 8 tot 12 uur per week aan het werk. Zou je graag meer willen werken? Dan is dit ook bespreekbaar! Vanaf het voorjaar van 2020 behoort een fulltime dienstverband namelijk tot de mogelijkheden. Jouw salaris als melker ligt vanaf 18 jaar tussen de €8,- en €12,- bruto per uur op basis van de cao productiegerichte dierhouderij.

Functie-eisen

• je beschikt over relevante werkervaring binnen de melkveehouderij
• je bent woonachtig in de directe omgeving van Kollum
• je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij onze nieuwe weekendmelker in Kollum? Solliciteer dan gelijk!. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via