Vacature: Operator

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een agrarische achtergrond en ben je op zoek naar een uitdaging als operator in de zaadschoning? Weet jij de machine goed af te stellen, het product te controleren en kleine storingen zelf op te lossen? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een operator op de afdeling zaadschoning.
Je komt op een afdeling te werken waar diverse zaden geschoond moeten worden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het instellen, vullen en schoonhouden van de machines om vermenging tegen te gaan.

Je signaleert of afvalstromen goed lopen en stelt de machine indien nodig anders af. Het nemen van monsters voor het lab behoort ook tot één van je taken. Is er een kleine storing? Jij weet dit in een handomdraai op te lossen zodat het proces niet stil komt te liggen. Daarnaast zorg je ervoor dat geschoond zaad op de juiste manier gelabeld en geregistreerd opgeslagen wordt.

De opdrachtgever waar je voor gaat werken is internationaal actief en realiseert een groot deel van de omzet door het handelen in zaad en het in opdracht telen van zaad. Daarnaast zetten zij zich in op de veredeling van aaltjesresistente groenbemesters. Het uitgangspunt hierbij is om het bewerkstelligen van duurzame landbouw en hierbij een actieve rol te spelen door gewassen te ontwikkelen die het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen verder terug te dringen.

Functie-eisen

- Je beschikt over enige ervaring als operator en hebt technische inzicht
- Je hebt mbo werk- en denkniveau
- Je kunt gestructureerd en netjes werken
- Heftruckcertificaat en ervaring op de heftruck vereist

Het gehele proces zal je geleerd worden doormiddel van een interne opleiding op het bedrijf.
Normaliter werkt het bedrijf in dagdiensten echter kan het voorkomen dat je tijdens de oogst in ploegen gaat werken. Je salaris ligt tussen de €1821,- en € 2413,-

Ben jij op zoek naar een fulltime, afwisselende en uitdagende baan? Beschik jij over enige ervaring als operator en/of heb je technisch inzicht? Dan komen wij graag in contact met jou.
Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597-591115

Deel deze vacature via