Vacature: Planner agrarisch loonwerk

  • Salaris Tussen €14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Roodeschool
  • Opleidingsniveau MboMavoHavo

Over de functie

Jij beschikt over analytisch vermogen en weet daardoor de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten zodat al het werk zo goed mogelijk verloopt. Heb je daarnaast een achtergrond als planner en/ of in het loonwerk? Dan past deze functie van planner agrarisch loonwerk zeker goed bij jou!

In de rol van planner zal je vanuit het kantoor gaan werken. Wanneer klanten bellen met een verzoek tot werkzaamheden is het jouw taak om de juiste machines met de juiste chauffeur bij deze klanten in te plannen. Door je ervaring met loonwerk heb je inzicht in het type machine dat voor verschillende klussen gevraagd wordt. Ook weet je met jouw analytisch vermogen het overzicht te houden in de wirwar van informatie. Door jouw toedoen staat er altijd een strakke planning en worden de chauffeurs en machines optimaal ingezet.

Functie-eisen

  • ervaring als planner en/ of in het loonwerk
  • hbo of mbo 4 opleiding richting agrarisch
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

In het noordelijkste deel van Groningen, vind je dit loonbedrijf met een bijna 100 jaar lange historie in het loonwerk. Veldwerkzaamheden bij zowel veehouders als akkerbouwers in de regio, dat is waar zij zich op richten. Kwaliteit is hierbij een zeer belangrijk uitgangspunt. Dit houdt in; afleveren waar de klant om vraagt, wanneer de klant hierom vraagt. Hard werken met professioneel materieel, in een hecht team van vakkundige en bevlogen collega’s. Dat is waar dit loonbedrijf voor staat!

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Daar tegenover staat dat je samenwerkt in een hecht team van collega’s. Ook het loon tussen de €16,- en €20,- bruto per uur mag er zijn. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring.

Bezit jij de vaardigheden van de planner die wij zoeken? Solliciteer dan voor 9 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via