Vacature: Groenvoorziener

  • Standplaats Delfzijl
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij al enige ervaring in het groen en ben je er klaar voor om weer in de buitenlucht aan de slag te gaan? Lees dan snel verder over deze vacature als groenvoorziener in de omgeving van Delfzijl.

Je gaat aan de slag als allround groen medewerker. Ofwel, je houdt je met name bezig met het groen in de openbare ruimte. Voor dit werk heb je groene vingers nodig en werk je uiteraard veel in de buitenlucht. Ook heb je een ruim werkgebied. Je voert werkzaamheden uit bij o.a. bedrijfsterreinen, particuliere tuinen, openbare parken en gemeentelijke terreinen. Of het nu gaat om schoffelen, snoeien, bosmaaien, zitmaaien en water geven aan planten en bomen. Wanneer je ervaring hebt met machines is het mooi meegenomen. 

Functie-eisen

  • ervaring in het groen
  • VCA-certificaat

Verder is plezier hebben belangrijker dan ervaring of certificaten.

Wat wij bieden

Een fulltime baan, in elk geval tot eind oktober. Een salaris, afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en ervaring, conform cao Gemeenten CAR-UWO schaal 5. Ook krijg je € 0,10 per kilometer aan reiskostenvergoeding.

Ben jij de groenvoorziener die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 10 juli. Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via