Vacature: Medewerker pluimveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een mooie functie in de agrarische sector met een wisselend takenpakket? Dan hebben wij dé baan voor jou als medewerker op een pluimveehouderij!

Voor een gemengd bedrijf in de omgeving van Spijk zijn we op zoek naar een medewerker pluimveehouderij. Jouw hoofdtaak is om de kippen te controleren op gezondheid en op ze hierop te selecteren. Het is belangrijk dat je ook  oog hebt voor detail. Naast de pluimveetak heeft het bedrijf ook voldoende andere werkzaamheden. Zo kun je helpen met ondersteunende werkzaamheden in de akkerbouw en kleine onderhoudswerkzaamheden verrichten. Daarnaast ben je bereid om zo nu en dan in de weekenden te werken.

Functie-eisen

  • trekkerrijbewijs
  • rijbewijs b en eigen vervoer
  • aantoonbare affiniteit en/of ervaring met de genoemde werkzaamheden

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een vleeskippen- en akkerbouwbedrijf in de omgeving van Spijk. Het is een modern familiebedrijf waarbij veel aandacht is voor dierwelzijn en nieuwe landbouwinnovaties. Samen met de eigenaar hou je het bedrijf draaiende.

Wat wij bieden

We bieden jou als medewerker pluimveehouderij een baan voor 20 tot 30 uur per week voor een langere tijd. Het salaris ligt tenminste tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Word jij onze nieuwe ‘medewerker pluimveehouderij’? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kan solliciteren tot en met 30 oktober. Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via