Vacature: Parrtime bouwopruimer

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zoek jij een leuke bijbaan al bouwopruimer waar jij de verantwoordelijkheid draagt voor een nette werkplek.  Heb je ervaring en inzicht als bouwopruimer en zit het je in de handen om het terrein netjes te houden, reageer dan snel!

Voor een prachtig nieuwbouwproject in de regio van Dokkum ga jij aan de slag als bouwopruimer.
Als bouwopruimer ben jij er om het terrein en de werkplek netjes te houden. Je bent onmisbaar in de bouw en neemt je werk serieus. Je wordt de eerste periode 2 dagen per week ingewerkt op maandag en vrijdag. Daarna is het standaard 1 vaste dag dat je mee helpt op het bouwterrein. Je werkzaamheden zijn o.a. aanvegen, opruimen, overzicht bewaren voor een veilige werkplek en het assisteren van de andere vakmannen. 

Functie-eisen

- Verantwoordelijkheidsgevoel en inzicht
- Je toont initiatief 
- 2 rechter handen
- Behulpzaam
- VCA (of bereid deze snel te behalen) 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is al 100 jaar actief is in de bouwsector. Je komt te werken in een gemotiveerd team met jarenlange ervaring die jou graag hun kennis over veiligheid en efficiëntie overbrengen. 

Wat wij bieden

Per direct kan je aan de slag tot en met maart 2021 met een mogelijkheid op verlenging. Wij bieden jou een mooie opstap om ervaring op te doen en te kijken waar je ambitie ligt om eventueel door te groeien. Het salaris is conform het bouw cao tussen de  €9,- en €12,-,  afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben jij degene die wij zoeken dan komen wij graag met jou in contact. Stuur voor 6 december jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met op met ons uitzendbureau in Veenwouden via telefoonnummer 0511-726000.  

Deel deze vacature via