Vacature: Heftruckchauffeur akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oudeschip
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren heftruck chauffeur en weet jij het gehele logistieke proces rondom de aardappeloogst in goede banen te leiden? Dan zoeken wij jou als heftruckchauffeur in de akkerbouw.

Voor akkerbouwbedrijf in de regio Spijk zoeken wij een bevlogen allround medewerker akkerbouw die verschillende werkzaamheden op het bedrijf weet te organiseren. De nadruk ligt hierbij op heftruckwerk. Naast het werk op de heftruck help je bij het lezen/sorteren van aardappelen, ondersteun je bij het opzakken en help je bij het laden en lossen van vrachtwagens. Je kunt bij dit akkerbouwbedrijf het hele jaar rond aan het werk en geen werkweek is hetzelfde. Met vier loodsen vol kisten en landbouwmachines is er buiten de oogstperiode om genoeg werk te verrichten. Om de hoogste kwaliteit pootaardappelen te kunnen garanderen help je bijvoorbeeld ook bij het netjes en schoonhouden van de gebouwen en het terrein. Ook is het handig wanneer je onderhoud kan plegen aan landbouwmachines.

Functie-eisen

  • aantoonbare relevante ervaring op de heftruck
  • rijbewijs B en T
  • technisch inzicht 

Over het bedrijf

Het akkerbouwbedrijf is gelegen in het Noord-Groningen. Het bedrijf kent een rijke historie en richt zich hoofdzakelijk op de teelt en vermeerdering van hoogwaardig aardappelpootgoed in een gesloten pootgoedcircuit.  

Het wordt gerund door een bevlogen en vooruitstrevende boer met een duidelijke visie op de toekomst. Er heerst een no-nonsense bedrijfscultuur waar kwaliteit een belangrijke rol speelt. Hierbij past een medewerker die rechtdoorzee is en die graag vol goede inzet en motivatie zijn werk doet. Je bent dan ook iemand die precies werkt en die graag het initiatief neemt. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou de mogelijkheid om voor langere tijd aan het werk te gaan en je te ontwikkelen binnen het bedrijf. De hoogte van jouw salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van jouw relevante werkervaring. Het uurloon ligt tussen de €11,- en €15,-. De cao Open Teelten wordt hierbij gehanteerd.

Grijp jij deze kans om als bevlogen heftruckchauffeur akkerbouw aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 22 januari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via