Vacature: Zelfstandig hovenier regio Ten Boer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een Gronings hoveniersbedrijf, voornamelijk actief in de aanleg van (particuliere) tuinen, zijn wij vanaf maart 2021 op zoek naar een zelfstandig hovenier. In deze functie ben je zelfstandig actief in de aanleg van kwaliteitstuinen. Er wordt van je verwacht dat je in staat bent om zelfstandig vanaf tekening een tuin aan te leggen. Denk hierbij naast het grondwerk, beplanting en onderhoud ook aan het plaatsen van onder andere houten vlonders en luxe sierbestrating.

Onze opdrachtgever uit de regio Ten Boer is op zoek is naar iemand die zich voor lange tijd wil committeren als zelfstandig hovenier aan zijn hoveniersbedrijf. Je krijgt een grote diversiteit aan werkzaamheden, bij een mooi bedrijf met een informele werksfeer. Het betreft een fulltime functie.

Functie-eisen

  • mbo hoveniersopleiding niveau 3 of 4 en/of kennis en ervaring met het aanleggen/onderhouden van tuinen bij particulieren
  • rijbewijs BE
  • flexibele werkhouding
  • communicatief vaardig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een middelgroot hoveniersbedrijf  uit de omgeving van Ten Boer. De werkzaamheden van het bedrijf bestaan met name uit de aanleg, beplanting, onderhoud van particuliere tuinen. De (trouwe) klanten van het bedrijf zitten voornamelijk in een straal van 20 kilometer rondom Ten Boer. 

Wat wij bieden

Je salaris als zelfstandig hovenier wordt vastgesteld aan de hand van de cao hoveniersbedrijf en ligt tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw ervaring. Het gaat om een functie voor langere periode, voor 32 tot 40 uur per week vanaf half maart 2021.

Enthousiast geworden om als zelfstandig hovenier aan het werk te gaan voor een hoveniersbedrijf uit de regio Ten Boer? Solliciteer dan voor 19 maart 2021 Heb je vragen of wil je meer informatie?  Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via