Vacature: European Tree Worker omgeving Middelstum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Standplaats Stitswerd
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij  alles te weten komen over boomonderhoud? Of weet jij alles al over boomonderhoud? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per direct zijn wij opzoek naar een vakbekwaam boomverzorger in de omgeving Middelstum. Dit wordt ook wel een European Tree Worker (ETW-er) genoemd.

Als ETW-er weet je alles van het beheer, planten, onderhouden en kappen van bomen. Je denkt aan de gezondheid van de bomen en aan de veiligheid. De bomen onderhoudt je vanaf de grond of vanuit een hoogwerker. Je houdt je bezig met het het snoeien en rooien van bomen. Je herkent verzakkingen en versnippert takken. Je verplant bomen en planten met de hand en machinaal. Natuurlijk zorg je dat alles veilig verloopt en plaats je wegafzettingen.

Nog geen ETW-er, maar wil je dit wel worden? In samenwerking met de opdrachtgever kan de opleiding tot ETW-er verzorgt worden. De opleiding tot ETW-er zal ongeveer één jaar in beslag nemen. Gedurende de opleiding worden er ook andere voorkomende werkzaamheden van jou verwacht, zoals trekkerwerk. Het onderhoud van het gereedschap en materieel is eigen beheer. De voorkeur gaat dan ook uit naar een kandidaat met affiniteit voor techniek.

Functie-eisen

  • bevoegd ETW-er óf een opleiding tot ETW-er willen volgen (Let op: kosten zijn deels voor eigen rekening)
  • ervaring in het groen
  • geen hoogtevrees
  • rijbewijs BE en T
  • flexibel en leergierig
  • affiniteit met techniek

Over het bedrijf

Het betref hier een jong en energiek bedrijf dat zich vooral richt op bomen kappen. Ze bieden een mooi totaalpakket: van het regelen van de kapvergunning en de boomkap zelf tot het uitfrezen van stobben. Kap- en snoeihout wordt verwerkt tot brandhout en houtsnippers voor hergebruik. Moeilijke boom of een moeilijke plek? Dat ziet dit bedrijf als een uitdaging. Tot nu toe hebben ze elke boom kunnen kappen waar dat nodig of gewenst was. Niet voor niets is dit bedrijf een gecertificeerd European Tree Worker!

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie met daarnaast een mogelijkheid tot een opleiding die deels wordt bekostigd. Deze opleiding duurt 1 jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris wordt bepaald aan de hand van je leeftijd en ervaring en zal ongeveer tussen € 11,- en € 13,- bruto per uur liggen.

Ben jij enthousiast geworden om als allround vakbekwaam boomverzorger in de omgeving Middelstum aan het werk te gaan?    Solliciteer dan voor 19 maart 2021! Heb je vragen    of wil je meer informatie over de functie van allround vakbekwaam boomverzorger?  Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via