Vacature: Allround teeltmedewerker bloembollen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij interesse in de bloembollenteelt en vind jij het interessant om te zien hoe een bloembol zich ontwikkelt tot een mooie lelie, tulp of gladiool? In de directe omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround teeltmedewerker bloembollen.

Als allround teeltmedewerker bloembollen voer jij alle voorkomende werkzaamheden uit op het bedrijf. Landbewerking en het verzorgen van de gewassen zijn hierin jouw belangrijkste taken. Het aansturen van een groepje medewerkers en het uitvoeren van klein onderhoud aan installaties, werktuigen en machines behoort ook tot jouw werkzaamheden.

Omdat je klein onderhoud uitvoert ben je technisch onderlegd. Bij voorkeur heb je ook ervaring in de bloembollenteelt. Je beschikt over kennis van de gewassen en hebt ervaring met trekker werkzaamheden op het land.

Functie-eisen

  • Rijbewijs T
  • In het bezit van spuitlicentie (pre)
  • Technisch onderlegd

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bloembollenteeltbedrijf in de omgeving van Beilen. Het bedrijf verbouwd tulpen, lelies, gladiolen en droogbloemen. Deze worden zowel op het land als in kassen verbouwd. In het jonge en dynamische team heerst een prettige en gemotiveerde werksfeer.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek voor het gehele seizoen. Bij goed bevallen bestaat de mogelijkheden dat je ook in de winterperiode kunt doorwerken. De hoogte van jouw salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,25 en € 14,- conform cao open teelten.

Heb jij interesse in de vacature voor allround teeltmedewerker bloembollen? Solliciteer dan voor 20 maart. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via