Vacature: Operator

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oude Pekela
  • Opleidingsniveau MboVmbo

Over de functie

Ben jij een operator met een achtergrond in de agrarische sector? Heb je ervaring met het bedienen van machines en heb je leidinggevende capaciteiten? Dan komen we graag met jou in contact!

Als operator heb jij een belangrijke rol binnen het bedrijf, elke dag zorg jij voor de logistieke afhandeling binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van de machines en zorgt ervoor dat het product goed door de fabriek loopt. Het werk is voornamelijk vanaf beeldschermen, maar het zal regelmatig voorkomen dat je door de fabriek loopt om het proces te controleren. Samen met 15 andere collega's werk je voornamelijk in dagdiensten. Tijdens de drukkere periodes kan het voorkomen dat je tijdelijk in twee ploegen gaat werken.

Functie-eisen

  • VCA
  • agrarische achtergrond
  • enige ervaring als operator

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround verwerkingsbedrijf van Hennep. Ze gebruiken alle delen van de steel- de vezel, het strooisel en het stof- om verschillende eindproducten met een zeer hoge zuiverheid te produceren. Daarnaast maken zij m.b.v kalkhennep panelen voor huizenbouw. Een milieuvriendelijk bouwmateriaal dat energiezuinig  en duurzaam wonen mogelijk maakt. Ook  produceren zij CPD producten. Een bedrijf dat constant aan het innoveren is. En bedrijf met een landbouwafdeling, productieafdeling, bouwbedrijf en een laboratorium.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke, afwisselende en uitdagende baan die bij goed bevallen voor langere periode is. Het salaris is conform cao open teelten en is afhankelijk van je opleiding en leeftijd. Als richtlijn kun je een brutoloon aanhouden tussen € 11,- en € 14,- per uur.

Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag als operator bij een leuk en groeiend bedrijf? Reageer dan voor 29 april. Voor vragen over de vacature 'Operator' kun je terecht bij ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via