Vacature: Bouwkundig CAD tekenaar

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3100,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij als bouwkundig CAD-tekenaar voor een uitdagende baan bij een veelzijdige en innoverende bouwonderneming met een nuchtere, informele werksfeer, korte communicatielijnen én een grote onderlinge betrokkenheid? Dan is dit de baan die je zoekt!

In de afwisselende functie van bouwkundig CAD-tekenaar houd jij je in een vakkundig en gedreven team bezig met het maken en uitwerken van conceptontwerpen, detailtekeningen en constructietekeningen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en indienen van vergunningsaanvragen

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • afgeronde mbo of hbo-opleiding richting Bouwkunde
  • ervaring met CAD- tekenen
  • kennis van Tekla en Revit is een pre
  • stage- of werkervaring als bouwkundig tekenaar
  • kennis van het bouwbesluit en bouwkundige regelgeving

Verder ben je bouwkundig sterk en heb je ambitie om je verder te ontwikkelen in Tekla en Revit. Je werkt uiterst nauwkeurig, hebt oog voor detail en je bent gedreven om als team de beste resultaten behalen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in het oosten van de provincie Friesland. Je stapt binnen bij een gerenommeerd bouwbedrijf dat beschikt over een goed gevulde orderportefeuille met projecten in de woningbouw, agrarische bouw, en betonbouw en utiliteitsbouw. Met een hecht team van 50 medewerkers zijn zij met name actief in Friesland, Drenthe en Groningen, maar ook in Midden-Nederland, Noord-West Duitsland en de Waddeneilanden. Het bedrijf beschikt daarnaast over een goed geoutilleerde werkplaats en modern materieel voor diverse bouwmethodes.

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende functie bij een innovatieve bouwonderneming met prettige, open bedrijfscultuur. De functie biedt uitzicht op een vaste aanstelling het bedrijf. Je salaris zal conform cao Bouw worden vastgesteld op basis van jou kennis en ervaring. Salarisschaal: € 2500,00 - € 3100,00 bruto per maand.

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Wij zijn benieuwd wie jij bent, waar jij voor gaat, maar ook wat jouw ambities zijn. We kijken uit naar jouw motivatie en ontvangen je sollicitatie graag voor 15 april 2021. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Annet Fruitema, Adviseur Werving en selectie bij Abiant. Annet is bereikbaar op telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze vacature via