Vacature: Hovenier omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent een allround hovenier die graag zelfstandig op pad gaat om bij particulieren tuinen aan te leggen of te onderhouden. Dankzij jouw plantenkennis, inzet en ervaring ben je in staat iedere tuin te verfraaien. Daarnaast is het belangrijk dat je op een vriendelijke manier met klanten kunt omgaan.

Voor meerdere hoveniersbedrijven in de omgeving van Bedum, voornamelijk actief in de aanleg van (particuliere) tuinen, zijn wij op zoek naar een zelfstandige hovenier. In deze functie ben je zelfstandig actief in de aanleg van kwaliteitstuinen. Er wordt van je verwacht dat je in staat bent om vanaf tekening een tuin aan te leggen. Denk hierbij, naast het grondwerk, beplanting en onderhoud, ook aan het plaatsen van onder andere houten vlonders en luxe sierbestrating.

Onze opdrachtgevers uit de omgeving van Bedum zijn op zoek naar mensen die zich voor langere tijd willen committeren als zelfstandig hovenier aan zijn/haar hoveniersbedrijf. Je krijgt een grote diversiteit aan werkzaamheden, bij een mooi bedrijf met een informele werksfeer. Het betreft een fulltime functie.

Functie-eisen

  • mbo-hoveniersopleiding niveau 3 of 4 en/of kennis en ervaring met het aanleggen/onderhouden van tuinen bij particulieren
  • flexibele werkhouding
  • communicatief vaardig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn over het algemeen middelgrote hoveniersbedrijven uit de omgeving van Bedum. De werkzaamheden van deze bedrijven bestaan met name uit de aanleg, beplanting en onderhoud van particuliere tuinen. De (trouwe) klanten van deze bedrijven zitten voornamelijk in een straal van 20 kilometer rondom Bedum.

Wat wij bieden

Je salaris als zelfstandig hovenier wordt vastgesteld aan de hand van de cao hoveniersbedrijf en ligt tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw ervaring. Het gaat om een functie voor langere periode, voor 32 tot 40 uur per week vanaf april 2021.

Enthousiast geworden om als zelfstandig hovenier aan het werk te gaan voor een hoveniersbedrijf in de omgeving van Bedum? Solliciteer dan voor 30 juni 2021  Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature 'Zelfstandig hovenier omgeving Bedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via