Vacature: Koerier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Zie jij het wel zitten om te leren hoe je zo efficiënt mogelijk de pakketjes weer op het juiste adres kunt afleveren? Ben jij daarnaast een topografische topper die makkelijk dingen kan onthouden? Dan is de functie van koerier in Leeuwarden net iets voor jou!

Als Koerier voor dit bedrijf ben je inzetbaar van maandag tot en met zaterdag. Jij zorgt er voor dat iedere dag zo snel en zorgvuldig mogelijk alle pakketten bezorgd worden Het is daarom van belang dat je minimaal +/- 160 stops per dag kunt gaan maken. Je vliegt dus van hot naar her en je bezorgd de (soms zware) pakketten, die je oppikt vanaf het distributiecentrum in Leeuwarden, door heel Friesland. Je start met 2 proefdagen. De eerste dag zal je mee rijden met een ervaren koerier en de tweede dag zal een training zijn op het distributiecentrum hier ga je al deels zelfstandig aan de slag met het inpakken van je bus, uiteraard staat je collega klaar om je te helpen zodat je na de 2 proefdagen zelfstandig kunt inladen en bezorgen. Na het inladen ga je op pad, en bezorg je de pakketen op de juiste volgorde. Wanneer alle pakketten bezorgd zijn, keer je terug naar het distributiecentrum in Leeuwarden om de laatste pakketen in te leveren en de handscanner terug te brengen. Vervolgens eindig je de dag bij onze opdrachtgever om de bus weer netjes te parkeren op het terrein. Het drinken staat koud en na een drukke werkdag ben je wel toe aan een welverdiend colaatje. Je bespreekt nog even kort de dag met je collega's en denkt goh nog even en ik ben zo snel als mijn collega's!

Functie-eisen

  • wonend in of vlakbij Leeuwarden
  • fysiek in staat om zware pakketten te tillen
  • minimaal MBO 3 / havo diploma
  • zaterdag beschikbaar 
  • in staat om een een vog te halen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf met een open cultuur en een informele sfeer. Er zijn korte lijntjes en er wordt snel geschakeld. Je weet daarom altijd waar je aan toe bent omdat eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. De planning is altijd ruim van te voren bekend en je weet daarom altijd waar je aan toe bent. De werkdag start rond circa 08:30 en meestal bestaat een werkdag tussen de 7 en de 8 uur, maar dit is ook afhankelijk van het aantal pakketten wat je mee krijgt en de snelheid van het bezorgen. Onze opdrachtgever is een groeiend en bloeiend bedrijf en momenteel werken er ongeveer 45 koeriers binnen dit bedrijf. Er heerst een super leuke sfeer en je kunt hier een baan voor het leven vinden!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende functie bij een super leuk koeriersbedrijf. Er zijn mogelijkheden om enkel de zaterdag aan de slag te gaan maar fulltime is ook een optie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao beroepsgoederenvervoer ver de weg. Het salaris ligt tussen €11,- en €13,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Op zaterdag verdien je een leuke toeslag van 150% op je loon. Wil jij voor onbepaalde tijd aan de slag?

Ben jij de Koerier die we zoeken? Solliciteer dan voor  7 augustus. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via