Vacature: Assistent rioolmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij niet bang om een beetje vies te worden? Heb jij verder een rijbewijs en ben jij op (zeer) korte termijn beschikbaar? Solliciteer dan snel!

Ervaren rioleerders helpen met hun dagelijkse werkzaamheden? Dat zal jouw voornaamste taak zijn als assistent rioolmedewerker. Je komt op vele verschillende locaties en iedere dag is weer anders; van het aangeven van de juiste materialen tot het toezichthouden op de situatie (als veiligheidswacht), jouw rol zal zeer gevarieerd zijn. Af en toe word je wel eens vies en zal de geur wat minder fris zijn, maar dat maakt jou niet uit!

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • ervaring met soortgelijk werk zou wenselijk zijn

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat is een groot bedrijf dat zich bezig houdt met engineering, installatie, renovatie en het onderhoud van mechanische rioleringssystemen waaronder drukrioleringsgemalen, transportgemalen, bergbezinkvoorzieningen, telemetrie systemen en aanverwante technische installaties. Kwaliteit, betrouwbaarheid, service & gemak is waar ze voor staan.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 18:00 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast mag het salaris er ook zijn; als assistent rioleerder verdien je tussen de €12,- en €14,- bruto per uur.

Ben jij de assistent rioleerder waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan voor 2 augustus aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'assistent rioleerder'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.l

Deel deze vacature via