Vacature: Hekwerkmonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Herken jij je zelf in de omschrijving enthousiast, leergierig, handig en aanpakker? Dan beschik je over de belangrijkste eigenschappen om aan de slag te kunnen als hekwerkmonteur. Ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden?  Lees dan snel onze leuke vacature voor hekwerkmonteur.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een hekwerkmonteur. Als hekwerkmonteur zorg je er samen met jouw collega’s voor dat woningen, bedrijven of andere locaties worden voorzien van een mooie en veilige afscheiding. Samen plaats je metalen hekwerken, poorten en beveiligingssystemen bij zowel particuliere als zakelijke klanten in Noord-Nederland.

Voor deze vacature hekwerkmonteur hoef je niet over veel ervaring te beschikken. De kandidaat waar wij naar op zoek zijn is een handige, leergierige man of dame met technisch inzicht. Daarnaast weet je van aanpakken en beschik je over een flinke dosis enthousiasme. Onder begeleiding van jouw collega’s leer je de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om de benodigde cursussen te volgen, zodat je uiteindelijk de hekwerken zelfstandig kunt uitmeten, uitzetten en plaatsen.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • enig technisch inzicht en aanpakkersmentaliteit
  • bereid op termijn cursussen te volgen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de directe omgeving van Beilen levert en plaatst hekwerken bij particulieren en bedrijven. De variatie aan hekwerken is groot. Er worden hekken geplaatst als afscheiding van bijvoorbeeld een tuingrens of schoolplein maar ook hekken die dienen als toegangspoorten voor bedrijventerreinen. Je komt te werken in een jong, gemotiveerd en resultaatgericht team. Aan het nakomen van afspraken en klantgerichtheid wordt veel waarde gehecht.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke fulltime baan, waarbij je de kans krijgt om in de praktijk het vak te leren en met verschillende opleidingsmogelijkheden. Het salaris is conform cao en ligt tussen de € 11,00 en € 14,00. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heb je technisch inzicht, weet je van aanpakken en ben je een echte doener? Solliciteer dan voor 16 augustus op deze vacature hekwerkmonteur. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via