Vacature: Schoonmaakmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Noordhorn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Met een sopje en poetsdoek meerdere vakantiehuisjes schoonmaken zodat de nieuwe gasten lekker kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Als schoonmaakmedewerker ga jij fluitend en vol energie te werk.

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker in de omgeving van Marum. Het gaat om het schoonmaken van een aantal vakantiehuizen. Omdat er veelal uitgecheckt wordt op maandagochtend zal het schoonmaken op maandagmiddag plaats vinden. In totaal is het ongeveer vijf uur werk. Nu de coronaregels versoepelen verwacht onze opdrachtgever dat ze de vakantiehuisjes weer meer kunnen verhuren. Als dit het geval is zullen de huisjes ook op vrijdag schoongemaakt moeten worden.

Functie-eisen

  • ervaring als schoonmaker (bij voorkeur)
  • flexibel inzetbaar
  • woonachtig in Marum of directe omgeving

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dienstverlenende organisatie die diverse professionele schoonmaakdiensten biedt. Met het team van schoonmakers hebben jarenlange ervaring in het schoonhouden van diverse panden en objecten. Ze werken voor zowel particulieren en ondernemers.

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime baan voor ongeveer 5 uur per week afhankelijk van de drukte. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn (bij volwassenloon).

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in de omgeving van Marum? Solliciteer dan voor 20 augustus aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'schoonmaker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via