Vacature: Schoonmaker boten

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Hindeloopen
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Vakantieperiode, fun, schoonmaken, bootjes! Deze kernwoorden zorgen voor een lach op jouw gezicht. Het is prachtig om weer een super schone boot achter te laten bij de haven van Hindeloopen. Samen met 2  a 3 collega's gaan jullie de boten te lijf en zien ze er weer spik en span uit. Voor een schoonmaakbedrijf zoeken we schoonmakers die komend seizoen bij willen springen op een klus in Hindeloopen. Ben jij nog beschikbaar? Lees dan snel verder.

In de omgeving van Hindeloopen zoeken wij meerdere schoonmakers die willen bijspringen met het schoonmaken van verschillende soorten booten. Je gaat samen met een ploegje aan de slag en jullie zorgen er voor dat de jachten er weer netjes en schoon uit zien. Er zijn boten met 2 badkamers, maar ook met 3 badkamers. Je kunt je voorstellen dat een complete boot flink wat tijd kost. Het is daarom geen probleem wanneer jij de volle tijd gebruikt om schoon te maken. Kwaliteit is bij onze opdrachtgever ontzettend belangrijk. Je hoeft daarom niet in de stress te zitten met tijdsdruk. De dagen dat je schoon gaat maken liggen tussen de maandag en de zaterdag. De planning wordt in overleg met jou gemaakt en is een aantal weken van te voren al bekend. Je kunt ongeveer tussen de 6-18 uur per week gaan maken, afhankelijk van je beschikbaarheid uiteraard! De werktijden liggen tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Het is ook zeker een optie om samen met je vrienden/familie en kennissen aan het werk te gaan. Er is in ieder geval werk voor komend seizoen. Als het goed bevalt is het zeker mogelijk om ieder jaar terug te keren bij dit super leuke schoonmaakbedrijf! Ervaring is niet noodzakelijk, dit is ook de perfecte vakantiebaan!

Functie-eisen

  • beschikbaar tussen 10:00 uur - 15:00 uur
  • enthousiast
  • minstens 1 keer in de week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer. Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Het team werkt al voor het tweede seizoen in Hindeloopen en gaan altijd met super veel plezier naar de haven. Je collega's werken er al even en je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie, tijden en dagen gaan in overleg met jou. Het grootste gedeelte is vast gepland, maar het kan zijn dat er bij drukte af en toe extra bijgesprongen moet worden. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor het komende seizoen. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en zal tussen € 11,- en € 12,- bruto per uur zijn. Kilometers worden enkele reis vergoed tot een max van 40 kilometer. Woon je binnen een straal van 10 kilometer dan worden de kilometers niet vergoed.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Hindeloopen? Solliciteer dan voor  28 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker boten'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via