Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een technisch talent? Ben je daarnaast enthousiast en gedreven en heb jij interesse in klimaatbeheersing? Voor onze opdrachtgever in Beilen hebben wij een vacature voor hulpmonteur klimaatinstallaties.

Samen met een ervaren monteur verricht je werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, storingen en montage aan bestaande of nieuwe klimaatinstallaties op het gebied van water en lucht. Hierbij voer je verschillende testwerkzaamheden uit en werkzaamheden om de installaties in werk te stellen. Ook voer je op locatie constructiewerkzaamheden uit.

Je ziet uitdaging in het verrichten van de nodige werkzaamheden, zodat de apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids- kwalitatief en technisch gebied. Hierbij moet je denken aan reiniging, desinfectie of renovatie van de klimaatinstallatie. Daarbij houd je er rekening mee dat de opdrachten tijdig worden gerealiseerd. 

Je werkgebied ligt voornamelijk in de noordelijke provincies. Omdat je bij klanten komt ben jij klantvriendelijk en representatief. Ook ben jij leergierig, gemotiveerd en altijd op zoek naar oplossingen. Blijkt dat je goed in de organisatie past en het werk goed oppakt? Dan bestaat de kans om op termijn verder opgeleid te worden van hulpmonteur tot monteur klimaatinstallaties.


Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • mbo-diploma richting (installatie)techniek 
  • vca certificaat (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat overheden en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige- en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland. Jouw werkzaamheden zijn voornamelijk in de Noordelijke provincies.  

Wat wij bieden

Wij kunnen jou een fulltime baan bieden in een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om jezelf van hulpmonteur door te ontwikkelen naar monteur. Op termijn behoort overname door de opdrachtgever tot de mogelijkheden. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 15,-. 

Ben jij het technische talent dat geknipt is voor de vacature van hulpmonteur klimaatinstallaties? Reageer dan voor 24 september op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via