Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij ervaring in de varkenshouderij? Wil jij graag die allround medewerker in de varkenshouderij worden? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Abiant-collega!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Scheemda zoeken wij een ervaren medewerker varkenshouderij. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en verzorgen van gemiddeld 6000 biggen en varkens. Naast de dagelijkse verzorging en controle van de dieren zorg je voor de juiste en tijdige vaccinaties. Ook werk je mee in de kraamstal waar zo'n 400 zeugen staan. Jij bent hierbij diegene die er voor zorgt dat de biggen een juiste start krijgen om uit te groeien tot gezonde vleesvarkens.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een echte aanpakker die zelfstandig kan werken. Je hebt enige ervaring in de varkenshouderij en bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding richting de varkens- of dierhouderij.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een gemengd bedrijf waaronder een modern varkensbedrijf. Het is een familiebedrijf waarbij je samenwerkt met meerdere collega's.

Wat wij bieden

Je salaris wordt vastgesteld conform de cao Productiegerichte dierhouderij en ligt tussen de € 10,86 en € 13,84 bruto per uur. Wanneer je jonger dan 21 jaar bent krijgt je een leeftijdsafhankelijk bruto uurloon. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe collega in de varkenshouderij? Reageer dan voor 18 september. Heb je nog vragen over deze vacature 'medewerker varkenshouderij'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15. 

Deel deze vacature via