Vacature: Tegelzetter (doelgroepregister/ Wajong)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kantens
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zoek jij een participatiebaan waarbij klanten waardering hebben voor jouw werk? Dan hebben wij een leuke baan als (leerling) tegelzetter bij onze opdrachtgever in Middelstum. Wil jij met plezier terugkijken op jouw werkdag nadat jij het voorbereidende tegelwerk in de keuken of badkamer bij de klant hebt gedaan? Dan is het werk als tegelzetter wat voor jou!

Als tegelzetter start je iedere dag opnieuw met allerlei mogelijkheden, door de afwisseling in het werk kun jij tevreden en voldaan terugkijken op een mooie werkdag. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Als tegelzetter heb je veel verschillende werkzaamheden, zoals sloop-, breek- en hakwerk, het op maat maken van wand- en vloertegels, het voorbewerken van de muren, het lijmen van wand- en vloertegels, eventuele reparatiewerkzaamheden en uiteindelijk een goede, nette afwerking. Heel veel afwisseling dus! Bij deze opdrachtgever is het niet vereist om ervaring te hebben, het bedrijf heeft genoeg tijd- en aandacht om jou alles te leren over het vak. Jouw motivatie om je te ontwikkelen als tegelzetter is belangrijker. Je zult beginnen met een proefperiode, als deze proefperiode bij jou en de opdrachtgever goed bevalt kun je een aanstelling krijgen voor minimaal 6 maanden, met de mogelijkheid om deze periode te verlengen.

Functie-eisen

  • Dienstverlenende persoonlijkheid
  • Doelgroepindicatie (doelgroepenregister / wajong / indicatie banenafspraak)

Over het bedrijf

De opdrachtgever komt uit de omgeving van Middelstum en is gespecialiseerd in het monteren van keukens en badkamers. Daarnaast betegelen ze allerlei soorten wanden en vloeren. Ze werken in opdracht van particulieren, maar vooral ook voor diversie bekende keuken- en badkamerleveranciers uit heel Nederland. Het bedrijf houdt zich niet alleen bezig met de installatie en montage van keukens en badkamers, maar plaatsen en installeren ook nieuwe douchecabines, afwasmachines en andere accessoires. De opdrachtgever werkt nauwkeurig en heeft oog voor detail. Dit zorgt voor een grote klanttevredenheid en tevredenheid van de leveranciers. 

Wat wij bieden

Wil jij aan het wek als tegelzetter in de omgeving van Middelstum? Dan bieden wij jou als jobcoachorganisatie een fijne werkplek met goede begeleiding. Als tegelzetter ontvang je een salaris tussen de €10,00 en €12,00 bruto per uur. Wil jij aan het werk als tegelzetter in de buurt van Middelstum? Reageer dan voor 9 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over het werk als tegelzetter? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via