Vacature: Productiemedewerker pluimveehouderij

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij iemand die secuur en voorzicht werkt en zoek je nog een (bij) baan in het weekend om wat extra's bij te verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een pluimveehouderij in de regio Scheemda zijn wij op zoek naar een productiemedewerker pluimveehouderij voor om het weekend. Je werktijden zijn van 08.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.
Als productiemedewerker pluimveehouderij streef je er voortdurend naar om een net eind productief te leveren. Omdat eieren kwetsbaar zijn is het belangrijk dat je nauwkeurig en voorzichtig te werk gaat tevens vind je het geen probleem om in een omgeving met dieren te werken.

Functie-eisen

  • je bent in de weekenden beschikbaar van 08.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.
  • nauwkeurig 

Over het bedrijf

Het betreft een modern pluimveebedrijf in de regio van Scheemda. Je werkt samen met een collega aan de lopende band.

Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij, hierbij moet je denken aan een salaris tussen de € 9,- en de € 12,- Ben je jonger dan 21 jaar, dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk salaris. Daarnaast ontvang je ook een reiskostenvergoeding volgens deze cao.

Ben jij onze nieuwe productiemedewerker pluimveehouderij? Dan komen wij graag zo spoedig mogelijk met je in contact, maar uiterlijk 14 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature 'productiemedewerker pluimveehouderij'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via