Vacature: Schoonmaker groothandel

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Invallen? Geen enkel probleem! Jij klaart elke schoonmaakklus. Ben jij de ervaren schoonmaker die extra werk wil aanpakken? Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zoeken wij een gedreven schoonmaker die vanaf september tijdelijk wil invallen. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Voor een kantoorpand in Heerenveen zoeken we een gedreven schoonmaker die er voor zorgt dat alles er tiptop uit ziet! De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het is een vrij nieuw kantoorpand dus dat gaat lekker snel! Het is belangrijk dat jij secuur bent en dat je zelfstandig kunt werken. Het gaat om de maandag, woensdag en de vrijdag circa 1,5 uur per keer. Het gaat om invalwerk dus het kan zijn dat je maar een aantal keer per maand aan de slag gaat. Uiteraard kunnen we ook mee zoeken naar een vast adres.

Functie-eisen

  • ervaring met schoonmaakwerk
  • woonachtig in Heerenveen(omgeving)
  • beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat.  Door de korte lijnen en de goede communicatie weet je daarom altijd waar je aan toe bent!

Wat wij bieden


Je gaat aan de slag op maandag, woensdag en vrijdag. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Heerenveen? Solliciteer dan voor 17 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker groothandel'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via