Vacature: Assemblagemedewerker landbouwmachines

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Lijkt het jou gaaf om jouw 2 passies te combineren? Ben jij helemaal thuis in de agrarische sector en lijkt het je super om een technische baan te hebben in een agrarisch bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Voor een technische opdrachtgever in Joure zijn we op zoek naar een assemblagemedewerker landbouwmachines. Iets voor jou? We vertellen je graag meer!

Geen dag is hetzelfde als assemblagemedewerker landbouwmachines. Bij de opdrachtgever zijn er verschillende afdelingen aan de hand van je ervaring wordt er een passend plekje voor je gezocht. De werkzaamheden waar je aan zou kunnen denken zijn : voorbereiden van het werk, monteren, afmonteren, netjes houden van de afdeling en opruimen, het verrichten van controles en daarnaast check je regelmatig of de voorraden nog op peil zijn. Je wordt natuurlijk ondersteund door je collega’s met je werkzaamheden. Al met al een super veelzijdige functie! En het is binnen het bedrijf mogelijk om voor langere tijd aan de slag te gaan.

Functie-eisen

  • Teamplayer.
  • Technisch inzicht.
  • Enthousiast.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erg ambitieus bedrijf en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van langbouwmachines. De machines worden speciaal ontworpen om het werk in de landbouw efficiënter en makkelijker te maken. Daarnaast wordt er binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit. Dit zorgt er dan ook niet voor niets voor dat de machines wereldwijd worden geëxporteerd en het bedrijf blijft doorgroeien. Dit zorgt er dan ook voor dat deze functie is ontstaan vanwege toenemende drukte. Je komt te werken in een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf voor landbouwmachines.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zullen van 07:00-16:00 zijn. Je salaris is conform cao Metaal & Techniek en ligt indien je 21 jaar of ouder bent tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur.

Wil jij per direct beginnen? Dat is mogelijk! Reageer dan voor 20 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'assemblagemedewerker landbouwmachines'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via