Vacature: Personeelsplanner Abiant Groningen

 • Salaris € 2550 - € 3450
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben jij commercieel, daadkrachtig en zit het plannen en organiseren in jouw bloed? Voel jij je aangetrokken tot de afwisselende wereld van het uitzenden en detacheren in de branches groen, gww, productie en industrie? Bruis je van energie en kun je dit overbrengen op zowel (potentiële) klanten als uitzendmedewerkers dan ben jij de uitgelezen personeelsplanner die wij zoeken.

Wat ga je doen?
In de functie van personeelsplanner ga je op zoek naar de best passende medewerker voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Hiervoor maak je gebruik van social media, marketingactiviteiten en andere creatieve wervingskanalen. Je voert intakegesprekken met potentiële medewerkers en biedt ze vervolgens aan bij prospects en opdrachtgevers om te komen tot een succesvolle match. Tot slot zorg jij voor de juiste administratieve afwikkeling. Verder ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en medewerkers; adviseert ze over personeelsvraagstukken en biedt passende oplossingen. Bij dit alles zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over de dienstverlening en streef je naar een sterke relatie.

Je hoeft dit niet alleen te doen, je hebt dagelijks contact met collega’s over bijvoorbeeld openstaande vacatures en kansen in de markt. Uiteraard leg je gemaakte afspraken met opdrachtgevers en uitzendmedewerkers correct en eenduidig vast in ons personeelsinformatiesysteem. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten; Abiant is tenslotte 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten.

Functie-eisen

Met jouw enthousiasme en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je signaleert en benut kansen in de markt voor Abiant. Je bent creatief, innovatief en benaderbaar. Verder beschik je over:

 • hbo werk- en denkniveau
 • enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • het vermogen om snel te schakelen
 • eigenschappen als daadkracht, doorzettingsvermogen en ondernemerschap
 • affiniteit met onze branches, bij voorkeur in de regio Groningen
  en ben je fulltime beschikbaar.

Kortom: je bent een sterke persoonlijkheid, inspirator die niet weg loopt voor een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Je bouwt mee aan het netwerk van Abiant in Groningen en draagt hiermee bij aan ons succes!

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • een uitdagende functie in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • een functie voor 37,5 uur per week (1 fte)
 • afhankelijk van je ervaring een salaris tussen € 2.550,- en € 3.450,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • volop opleidingsmogelijkheden
 • smartphone, winstafhankelijke uitkering en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Deze functie is zeer dynamisch en uitdagend door het intensieve en veelvuldige contact met opdrachtgevers, uitzendmedewerkers en collega’s. Bij deze hoge mate van eigen verantwoordelijkheid past alleen een sterke persoonlijkheid! Herken jij jezelf in onze wensen? Solliciteer dan voor 1 november.

Heb je nog vragen over de vacature ‘Personeelsplanner Abiant Groningen? Neem dan gerust contact op met Martina Kremer, vestigingsleider. Zij vertelt je graag meer, je kan haar bereiken op het telefoonnummer 06 55 16 88 10.

Deel deze vacature via