Vacature: Bijbaan assistent overlader

  • Salaris Tussen € 5,- en € 9,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan tussen vrachtwagens en bouwmachines? Ben jij op zaterdag beschikbaar en heb je interesse in de transportsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar weekendkrachten bij een transportbedrijf in Assen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens, het vastzetten van deze lading en bijbehorende terreinwerkzaamheden. Ook het wassen van de vrachtwagens behoort tot jouw werkzaamheden. De invulling van deze werkzaamheden hangt mede af van jouw leeftijd. Jij bent beschikbaar op zaterdag en eventueel op vrijdagavond. Het is daarom mogelijk om deze baan te combineren met jouw studie. Je bent een echte aanpakker, je bent praktisch ingesteld en bent een echte teamplayer. 

Functie-eisen

  • beschikbaar op zaterdag (eventueel vrijdagavond)
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een transportbedrijf in Assen. Bij dit bedrijf heerst een goede werksfeer met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan bij een bedrijf met een leuke werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de cao Beroepsgoederenvervoer en ligt, afhankelijk van je leeftijd, tussen de € 5,- en € 9,- bruto per uur.

Ben jij de weekendkracht waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor zo spoedig mogelijk, maar voor 28 oktober, op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature "autowasser"? Neem dan contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Beilen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via