Vacature: Hechtlasser / Samensteller

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten-Azeven
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Het lezen van technische tekeningen is voor jou een eitje. Daarnaast heb je ervaring met het gebruik van een mig/mag lasmachine. Je kunt prima zelfstandig functioneren én staat open voor een nieuwe uitdaging in Drachten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel deze vacature verder en wie weet is deze baan voor jou!

Aan de hand van een tekening stel jij als hechtlasser / samensteller wapeningselementen samen. Het samenstellen hiervan doe je door middel van een (zelf)opgebouwde  mal. Je ontvangt vanuit de knip- en buigerij afdeling  op maat gemaakte materialen de jij vervolgens verwerkt tot het gevraagde wapeningselement. In deze functie werk je dus veel zelfstandig maar is het ook belangrijk dat je goed communiceert met je collega’s.

Goed om te weten:
- je krijgt flexibiliteit in taken en werktijden 

Functie-eisen

- afgeronde MBO opleiding (technisch)
- laservaring 

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een dynamische organisatie waar een informele werksfeer heerst. Het bedrijf heeft een grote innovatieve kracht en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime functie. Je gaat aan de slag van maandag tot van 07:00 tot 16:00 uur. Het salaris ligt tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur, dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser? Wij zien graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt tot uiterlijk 29 december solliciteren op de vacature hechtlasser/samensteller. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40.

 

Deel deze vacature via