Vacature: Engineer Elzinga Groep

  • Salaris Tussen € 2893,- en € 3782,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als onderdeel van de Elzinga Groep ontwerpt en maakt Elzinga Machinefabriek hijs- en hefmiddelen. Hun eigen engineers- en productieafdeling biedt een oplossing bij vrijwel elk vraagstuk, of het nu gaat om het ontwerp of de om de complete uitvoering. Door de groei van het bedrijf breiden ze het team van Engineers uit. Wil jij met deze organisatie meegroeien en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan kan deze baan als Engineer bij Elzinga Groep wel eens perfect passen!

Als engineer van Elzinga Machinefabriek maak je de vertaalslag van de klant naar het werk door op een creatieve en innovatieve manier hijs- en hefmiddelen te ontwerpen. Je hebt gevoel voor detail en ziet elk vraagstuk als een uitdaging. Je kunt je goed inleven in een vraagstuk van de klant en denkt hierover graag mee. Daarnaast ben je flexibel en stel je hoge kwaliteitseisen binnen je eigen werk. Je maakt deel uit van een enthousiast team van de afdeling engineering. Je ontwerpt productie/werktekeningen vanuit de offerte- of opdrachtgegevens. Je maakt detail- en samenstellingstekeningen inclusief stuklijsten, maar je maakt ook sterkteberekeningen, 3D ontwerptekeningen en schrijft CE-handleidingen. Tot slot ben je flexibel en kun je werken aan diverse projecten tegelijk.

Functie-eisen

  • Afgeronde mbo-4 opleiding (Werktuigbouwkunde/Engineering) of hbo Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Kennis en ervaring met Solid Edge is vereist inclusief het opstellen van een FEM-analyse
  • Op de hoogte zijn van de noodzakelijke technische wetgeving en normen
  • Goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Ruime ervaring met Microsoft office en met name Excel

Tot slot zien wij in deze rol van Engineer graag iemand die nauwkeurig en accuraat is, maar ook inzicht heeft in het werk en de processen.

Over het bedrijf

Als onderdeel van de Elzinga Groep ontwerpt en maakt Elzinga Machinefabriek hijs- en hefmiddelen. Hun eigen engineers- en productieafdeling biedt oplossingen bij vrijwel elk vraagstuk, of het nu gaat om het ontwerp of de om de complete uitvoering. Door de groei van het bedrijf breiden ze het team van Engineers uit. 

Wat wij bieden

We bieden een voltijdbaan met een salaris conform de cao Metaalverwerkingsbedrijf (Klein Metaal). Het salaris varieert van € 2.893,- tot € 3.782,- bruto per maand; afhankelijk van kennis en ervaring. Balans in je werk en privé is belangrijk, daarom krijg je de beschikking over jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Een mobiele telefoon en laptop behoren tot de secundaire voorwaarden.

Wil je als Engineer aan de slag? Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en beschikbaarheid te bespreken. Wil je meer informatie of heb je nog vragen, neem dan contact op met Abiant Werving & Selectie op telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze vacature via