Vacature: Elektromonteur woningbouw

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie


Heb jij werkervaring als elektromonteur? Kun jij tekeningen lezen en ben je in het bezit van een rijbewijs? Woon jij daarnaast in de omgeving van Joure? Dan is de functie elektromonteur woningbouw misschien wel iets voor jou!

Als elektromonteur in de woningbouw ben je gespecialiseerd in het onderhouden, installeren, repareren of testen van verschillende elektrotechnische installaties. De projecten zijn super divers, maar jij houdt je voornamelijk bezig met woningbouw renovatie en verbouwing van monumentale panden. Je bent een specialist in wat je doet en opdrachtgevers zijn altijd super tevreden als jij weer vertrekt! Op zoek naar een bedrijf waar je uitgedaagd word in je werk? uitdaging? Dan is dit bedrijf echt iets voor jou! Mocht je nu op zoek zijn naar een bbl plek in de techniek kijken we ook graag met je mee!

Functie-eisen

  • mbo 1e monteur elektronische installaties niveau 3
  • VCA-certificaat (bij voorkeur)
  • rijbewijs B en eigen vervoer 
  • ervaring als 1e monteur in de woningbouw

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround  bedrijf dat al jarenlang in de installatietechniek zit. Het bedrijf is een familiebedrijf en je komt te werken in een hecht team. Er is ruime mogelijkheid voor ontwikkeling. Er heerst een prettige werksfeer met korte lijntjes naar de werkvoorbereider, planner en ook met de afdeling personeelszaken kun je altijd snel schakelen. Je bent echt onderdeel van een team, vanaf dag 1 zal jij je welkom voelen.

Wat wij bieden

Je werkt fulltime en gaat voor langere tijd aan de slag. Afhankelijk van jouw ervaring verdien je tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. De werktijden zijn van 07:00 uur tot 16:00 uur. 

Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 5 december! Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'Elektromonteur woningbouw'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via