Vacature: Bouwplaatsmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag een uitdagende combifunctie in de bouw in de omgeving van Lemmer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een bouwplaatsmedewerker. Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij in het bezit van een C rijbewijs? Lees dan snel verder!

Vanwege toenemende drukte is onze opdrachtgever per direct op zoek naar een nieuwe collega. Je bent werkzaam op de bouw en je vervoert de materialen die nodig zijn op de bouw. Zonder jou komen de materialen niet aan op de bouwplaats! Je bent dus een belangrijke speler in het team! Zodra het project klaar is rijd jij de vrachtwagen weer mee naar huis. Is het project nog niet afgerond? Dan ga je met de bedrijfsbus naar Lemmer en de volgende dag ook weer met de bedrijfsbus naar het project. Als bouwplaatsmedewerker heb je een leuke afwisselende functie, waarbij je op korte termijn kunt starten.

Als je als bouwplaatsmedewerker aan de slag wilt, dan dien je in het bezit te zijn van een geldig VCA certificaat. Ben je niet in bezit van dit certificaat? Geen probleem! Wanneer je bereid bent deze alsnog binnen twee weken te behalen (op onze kosten), dan nodigen wij jou ook zeker uit om te solliciteren.

Functie-eisen

  • eigen vervoer naar Lemmer 
  • B rijbewijs (C heeft de voorkeur)
  • affiniteit met bouw

Over het bedrijf

Je zult je zeker welkom gaan voelen binnen dit bedrijf. Je komt te werken in een hecht team. Het team draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers. Bij onze opdrachtgever zijn ongeveer 35 medewerkers werkzaam. De opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze ontwikkelen zich snel en gaan altijd efficiënt te werk. Daarnaast willen ze graag voor een langdurige samenwerking aan gaan en investeren ook graag energie en tijd in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Er wordt jou een fulltime functie voor onbepaalde tijd aangeboden. Het salaris voor deze functie is conform Bouw cao en bedraagt tussen € 11,- en € 17,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Is het werk van bouwplaatsmedewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 13 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Bouwplaatsmedewerker '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via