Vacature: Leerling elektromonteur hekwerk

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Word jij de nieuwe aanwinst van het montageteam van het leukste hekwerkbedrijf van Friesland? Dan ben je hier op het juiste adres! Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een leergierige leerling elektromonteur hekwerk. Je kunt vandaag nog aan de slag! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Jij gaat als leerling elektromonteur hekwerk samen op pad met je collega om verschillende werkzaamheden op te pakken. Zoals het onderhouden, repareren en plaatse van hekwerken. Het gaat hierbij om alle elektronica die je tegen kunt komen bij een poort welke toegang geeft tot een terrein, zowel bij particulieren als bedrijven. Aangezien je altijd samen op pad bent met je collega kun je veel leren. Er staat zelfs een intern leerprogramma voor je klaar, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt gaan! Kwaliteit staat voorop en ze gaan voor niets anders dan perfectie. Je komt terecht in een hecht team en bent altijd samen met één collega op pad. De voorman is altijd bereikbaar voor vragen, problemen en oplossingen mocht dat nodig zijn. Er is een hoop diversiteit, aangezien je elke dag weer op verschillende plekken aan het werk bent. Je bent voornamelijk in de provincie Friesland aan het werk met af en toe een uitschieter. Je bent op tijd thuis want je werktijden liggen tussen circa 07:00 uur en 16:00 uur. Ook als je een ervaren elektromonteur bent willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Er zijn dan ook mogelijkheden binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • rijbewijs B.
  • elektrotechnische affiniteit.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is in een korte tijd uitgegroeid tot een specialist in het plaatsen van hekwerken en poorten. Ze denken graag met de klant mee en komen altijd met een oplossing! Ze onderscheidden zich van de concurrent en lopen altijd een stap harder dan nodig is. Op dit moment werken er ongeveer 30 medewerkers binnen het bedrijf maar vanwege toenemende drukte zijn ze ter uitbreiding op zoek naar een enthousiaste medewerker. Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Kortom een super vette werkplek!

Wat wij bieden

Er wordt jou een fulltime functie aangeboden waar je per direct aan de slag kunt. Bij goed bevallen bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden. Daarnaast bieden wij jou een salaris conform de cao Metaal & Techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 10,- en € 12,- bruto per uur zijn.

Is dit de functie die jij zoekt? Twijfel dan niet en reageer de uiterlijk voor 16 december! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "Leerling elektromonteur hekwerk "? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via