Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 25 uur
  • Standplaats Ter Apel
  • Opleidingsniveau MboVmbo

Over de functie

Werken in de varkenshouderij dat is wat jij wilt! De variatie in het werk in combinatie met het werken in de dierhouderij is wat deze vacature perfect voor jou maakt.

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker varkenshouderij. Heb je nog geen ervaring maar ben je wel een echte aanpakker die het werk ziet liggen en wil leren? Ook dan komen wij graag in contact met jou.  Als allround medewerker varkenshouderij ga jij samen met de eigenaar van het bedrijf alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf aanpakken. Je kunt hierbij denken aan het schoonspuiten van de hokken tot het afleveren van de varkens. Op termijn ga je de gezondheid van de varkens controleren, varkens omhokken/verhuizen en hierbij de huisvesting controleren.

Functie-eisen

  • rijbewijs T
  • bij voorkeur VCA of bereid om deze op korte termijn te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een varkenshouderij in de regio van Ter Apel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan aan voor 16 tot 24 uur voor langere tijd in de dierhouderij. Je uurloon wordt conform cao dierhouderij uitbetaald en ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur.

Ben jij klaar om als allround medewerker varkenshouderij aan de slag te gaan? Reageer dan voor 27 januari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via